IZAŠLA IZ ZADRUGE, a DEČKO joj ostao UNUTRA! Bliži se KRAJ rijalitija, a ona se odlučila na OVAJ potez!

Novinarka Rebeka Popović nedavno je napustila „Zadrugu“, a gledaocima je posebno zapala za oko onda kada je uplovila u vezu sa Markom Petruševićem Petrućijem.

Njih dvoje bili su jedni od retkih koji nisu imali potrebu za konfliktima i ispoljavanjem prenaglašenih emocija, pa samim tim niko nije ni osporovao da je sve što se među njima dešava iskreno i spontano.

Međutim, svi su primetili da je Marijana Zonjić u nekoliko navrata pokušavala da se umeša u njihov odnos, ali Petrući je i povrh odsustva svoje devojke, ostao dosledan sebi, pa je ignorisao svaki njen pokušaj da mu se približi i time stavio do znanja koliko mu Rebeka nedostaje.

Loading...

Sada se oglasila i novinarka, koja je otkrila da li još uvek čeka Marka kao i to šta misli o njegovom učešću otkad nisu zajedno.

– Ja čekam da on izađe, pa da popričamo i vidimo šta će se desiti sa nama. Mi smo raskinuli dva dana pre mog izlaska i uopšte nisam želela da pravim dramu da bih opstala. Ne znam šta se sada dešava, ali koliko sam primetila, ne daje mi povoda da pomislim da bi nešto moglo da se dogodi između njega i Marijane. Ona pokušava nešto taktički, e sad, šta će se do kraja dogoditi, videćemo. Ipak sam ja sa njim provela šest meseci zajedničkog života tamo, nedostaje mi – rekla je Rebeka.

Popovićeva nije sakrila ni to da joj bezbroj udvarača šalje poruke na društvenim mrežama, a mnogi bi dali sve da budu u njenom društvu i razgovaraju sa njom.

– Šalju mi poruke sa svih strana, neko je našao i moj broj, pa mi tako pišu. Žele da me upoznaju, da se družimo, neko hoće i vezu, ali ne. Ja neću ništa ni sa kim da pokušavam, sačekaću Marka. Ako vidim da flertuje sa Marijanom ili sa nekom drugom, e onda ću i ja okrenuti drugi list. Do tada, čekam da vidimo šta će se desiti – rekla je Rebeka.

Izvor: Srbija Danas/Pink.rs
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *