PRLJAVI RIJALITI PLAN!? Aleks OTKRILA sve o ZAVERI Ane i Davida, a EVO šta su planirali da URADE do kraja Zadruge!?

Aleksandra Subotić se danas posvađala sa Marijanom Zonjić zbog tvrdnji i priče koju je sinoć izneo Lazar Jeremić a to je da je Aleks imala s*ks sa njim.

Aleksandra je sve ovo demantovala i tvrdi kako je sve deo rijaliti igre i podmetanja, koji se koriste pred sam kraj rijalitija.

– Drvence, kod mene se dešava svašta. Počela sam da zaista uviđam da je sada ovo kraj. Ljudi su spremni na sve. Ovo što je Lazar uradio je tako jadno, dno. Dođe mi da ga prebijem! Bila sam u šoku! Posle toga sam se razbesnela… To je baš pokvareno. Malopre smo pričale Stanija i ja. Došle smo do nekih zaključaka i Marijana zbog nekih tvojih strahova počinje da potvrđuje priču njegovu. Nije mi jasno što je čekala ovoliko vremena. Odakle potreba za tim?! Nije mi jasno do kad će biti sve ovo gotovo? Samo me gaze! Ni priču ne umeju da izmisle. Dno dna mi je sve ovo – jadala se Aleksandra.

Loading...

Ona smatra da je najveći krivac njen bivši momak David koji želi da nju kompromituje na ovaj način.

– Tražio je da se radio zaključa da ja ne upadnem i ne demantujem. On je pisao pismo, pa su mu oduzeli to. Jedva su čekali da on to kaže. Kada sam čula da je išao i pričao, nisam mogla da verujem. Kod njih je sve isplanirano. Nisu dovoljno pametni. Iskreno, da sam bila napolju, ja bih njega zadavila. Davida treba da bude sramota, zna koliko sam mu bila verna i sad dozvoljava da Lazar to izmišlja. On pere Anu preko mene, ali neće im to uspeti – pričala je ona.

– Jeftina manipulacija i menjane priče kako bi se skinula priča sa Ane. Ana zove Lazara na rođendan, kao oprostila mu, oni sve nameštaju, pričaju u šiframa, namiguju jedni drugima, ali nisu dovoljno inteligentni. Da je to David radio napolju zadavila bi ga – rekla je Aleks.

– Njegova devojak bi uspela da se opere kada bi zaista otkrila poreklo svoje imovine, muka mi je, ovo je bedno, nisko dno dna. Oni hoće da se operu, tako što će mene pokopati ovde na kraju – rekla je Aleks.

 

Izvor: Srbijdanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *