ŠUTNIĆE GA ČIM IZAĐU IZ ZADRUGE: Anin BIVŠI otkrio zbog čega je sa Dragojevićem! David KIPTI, a kada čuje šta mu je Suki poručio NASTAĆE PAKAO!

Danas je David priznao da je bacio buket ruža koji je njegova devojka Ana Korać dobila za svoj rođendan od Suada Sukija Keserovića.

On nije mogao da sakrije svoju ljubomoru zbog poklona i poruke koje je Koraćeva dobila od njega.

Tim povodom pozvali smo Sukija koji je bio vrlo raspoložen da o Dragojeviću kaže šta ima.

Loading...

„Prodavac girosa iz Veternika što je mami doveo je*ača iz kladionice i što živi na grbači žena nema razloga da bude ljubomoran na mene, jer nismo ista liga“, rekao je Suki za Pink i dodao:

„Neka živi još malo u medijskoj pažnji što je dobio preko Aleksandre Subotić, a onda sledi povratak u selendru iz koje je došao i dangubljenje po kladionicama i igranje tiketa od 100 dinara“, rekao je Suad.

Sukija smo pitali i kako komentariše to što je Ana slagala Davida i nakon emisije “Amidži šou“ mu prenela da je saznala da je ona njegova tiha patnja, umesto da je on njena tiha patnja.

„Ma to razumem, naravno. Cura je u takvoj situaciji, dugo je zatvorena, sa tom dangubom i propalicom je u nekakvom odnosu. Svesna je da ima i nešto više glasača zbog te veze i naravno da gleda da se to nastavi. Kraj rijalitija je blizu, gleda da ostvari što bolji plasman i naravno da ne želi da sad otvara neke sukobe s njim. Ionako će ga šutnuti isti sat kad izađu iz Zadruge“, rekao je Keserović.

Izvor: Pink.rs
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *