OTKRIVENA TAJNA MIKIJEVOG DOLASKA! Đuričić se vratio u Zadrugu sa POSEBNIM ZADATKOM, evo šta radi takmičarima! (VIDEO)

Sinoć je u Zadrugu ušao Miki Đuričić koji je tom prilikom prokomentarisao mnoge zadrugare iako je pre toga rekao da ga oni ne zanimaju. On je tom prilikom izjavio da u Zadrugu ulazi isključivo radi Suzane Perović jer zna da joj nedostaje i da su joj ovi dani u Zadruzi posebno teško od kako je isplivao još jedan snimak njihovog s*ksa.

Miki je tom prilikom za Anu Korać rekao da voli bogate momke i da ako neko želi da bude sa njom mora da ima „debeo novčanik“.

Ipak, najviše pažnje je posvetio Lazaru Jeremiću kome je zamerio jer je izneo informaciju da je imao s*ks sa Aleksandrom Subotić, a danas je po ulasku iskoristio priliku da se još jednom osvrne na ovo.

Loading...

„Ona je sve znala. Ja sam u šoku. Meni ga žao. Mislim da ipak on nije toliko glup. Toliko je čudan tip. Debil je ili je igrač. Nemam drugo objašnjenje… Dosta stvari kaže zbog rijalitija“, rekao je Miki, a David nije imao komentar.

„On kaže za svaku ženu sa kojom je bio. I učiteljicu iz Male Krsne je j*bao, pa je i to morao da kaže“, rekao je Miki.

Miki je ušao samo da pruži Suzani podršku, a sinoć su mu pre ulaska saopštili da on nema pravo na glavunu nagradu i da se u rijaliti vraća samo kao učesnik koji dobija svoj honorar, što je Đuričića iznenadilo.

On je tokom gostovanja pre ulaska nekoliko puta napomenuo da on nema nameru da komentariše bilo koga i da je tu samo zbog Suzane, ali on ipak nastavlja da komentariše i meša se u mnoge priče, pa ostaje pitanje da li mu je Suzana jedini zadat u Zadruzi.

Pogledajte šta je još rekao:

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *