JEZIVO, TEK SADA OTKRIVENO! Darko Lazić svake noći prolazi kroz pravu DRAMU! Zbog toga tražio pomoć STRUČNJAKA!

I dalje ne može da se oporavi!

Darko Lazić prinuđen je da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara od teške saobraćajke koju je doživeo u oktobru prošle godine.

Folker već osam meseci nema miran san jer mu se skoro svake noći vraćaju slike iz udesa iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prilazi pored tog kobnog mesta.

Loading...

„Po savetu svojih najbližih Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme sa kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. i noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje“, otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevač započeo proces kod jednog poznatog psihijatra.

„Lazić je pričao sa stručnim licem i već posle prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću želju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova verenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mesec dana“, kaže pevačev prijatelj.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *