Foto: youtube

Posle toliko godina Jelena Janković izašla ispred kamere i progovorila o privatnim stvarima !

Lepo je videti je nasmejanu.

U prvom meču na Adrija Turu je miks dubl par Novak Đoković – Jelena Janković sa 7:6 slavio nad tandemom Nenad Zimonjić – Olga Danilović. Kako je najavljeno, prvi meč na Adrija turu bio je miks dubl i nastupili su Novak Đoković i Jelena Janković odnosno Nenad Zimonjić i Olga Danilović, a igrao se jedan set na 6 dobijenih gemova.

Posle meča, Jelena Janković je otvoreno progovorila o osećanjima za tenis.

Loading...

„Nedostaje mi da igram pred publikom. Ali nije lako trenirati i dovesti telo u formu. Za sada još nisam uspela.“

Otkrila je i kako ju je Novak Đoković ubedio da dođe.

„Novak je slatkorečiv. Bila sam u Dubaiju i odmah sam prihvatila poziv. Nisam mogla da odbijem iako nisam trenirala. Igrali smo finale 2008. Setila sam se svih lepih trenutaka“, priča Jelena, a onda je obelodanila neke teške trenutke.

„Godinu i po sam igrala sa bolovima. Imala sam uvek želju da igram, a to nekada nije pametno. Prolongirala sam terapije. Nisam mogla da spavam od bolova. Bilo je teško za psihu da moram da živim u takvim bolovima. Srećna sam sada. Samo mi je zdravlje potrebno.“

„Na terenu sam se osetila kao mala devojčica koja je prvi put uzela reket u ruke. Prelepo je to. Hvala Novaku što mi je dao šansu da igram u domovini.“

Nije krila divljenje prema Olgi Danilović.

„Olga je jako talentovana, naša nada i očekujem da nastavi našu lozu i da bude bolja i od mene i od Ane. Želim joj da bude broj 1“, poručuje popularna „JJ“.

Šta radi kada se već ne bavi tenisom?

„Bavim se biznisom. Imam investicije. Neću reći konkretno šta. Nisam tip koji priča o intimni. Daleko od javnosti i medija“, zaključuje Jelena Janković.

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Novinar

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …