KONTROVERZNA NIŠLIJKA SE DAN POSLE BEKSTVA PREDOMISLILA! Miljana plače i moli da se vrati u „Zadrugu“, Pink se plaši da će tamo nekog ubiti!

Miljana Kulić preklinje da je prime nazad u rijaliti jer je shvatila da je zbog bekstva izgubila 115.000 evra. Produkcija neće ni da čuje za nju, jer ih je psiholog upozorio da je Kulićeva opasana po sebe i druge

Miljana Kulić grebe rukama i nogama da se vrati u „Zadrugu“, odakle je pobegla u ponedeljak uveče sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom. Kontroverzna Nišlijka sada preklinje produkciju ovog rijalitija da joj pruži još jednu šansu, ali ljudi sa Pinka za to ne žele ni da čuju jer se plaše da bi ona mogla tamo nekog da ubije.

Prekršila ugovor

Loading...

– Miljana neprestano zove čelne ljude Pinka i moli ih da je vrate u rijaliti. Poslednjim bekstvom iz „Zadruge“ izgubila je ukupno 115.000 evra, pa joj nije svejedno. Njen nedeljni honorar je bio 2.500 evra što znači da je od sedmog septembra 2018. do 11. marta zaradila 65.000 evra koje na kraju neće dobiti zbog bekstva. Osim toga, produkcija će je kazniti sa 50.000 evra jer je prekršila ugovor. Njoj je sad krivo što je ostala bez tolike love, jer je planirala da njoj i Zoli kupi stan, kao i da otvori salon lepote i kiosk sa brzom hranom – otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, čelnici Pinka ne planiraju da drugi put Kulićevu vrate u „Belu kuću“.

– Produkcija je zabrinuta da bi Miljana mogla nekog da ubije, jer se u poslednje vreme ponaša neuračunjivo. Ona je već jednom bežala, i to zajedno sa majkom Marijom Kulić. Tada su joj kao uslov za povratak u „Zadrugu“ tražili da bude pod stalnim nadzorom psihologa. Upravo ih je on i upozorio da je Miljana spremna na sve, pa i da povredi i sebe i druge. Koliko je pukla pokazuje to što je u naletu besa bacila šolju i isekla Lazara Jeremića i Davida Dragojevića, a potom pretila da će sebi presuditi – objašnjava naš sagovornik i podseća:

Marija sa Željkom otišla u Niš
Tokom jučerašnjeg dana, rijaliti je napustila i Miljanina majka Marija Kulić sa unukom Željkom. Oni su se odmah uputili kući u Niš. Produkcija je dozvolila Mariji da odvede unuka na bezbedno, ali ukoliko se ne vrati u Šimanovce, i nju očekuje kazna od 50.000 evra.

– Ona ima tešku postporođajnu depresiju, a boluje i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Sama je na dan bekstva rekla: „Ja sam luda! Luđa sam od najtežih bolesnika psihijatrijske ustanove ‘Laza Lazarević'“, što znači da pod hitno treba da potraži stručnu pomoć.

Borio se za ljubav

I dok Miljana preklinje da je vrate u rijaliti, Zola se oglasio se na Instagramu:

– Hvala svima koji ste bili uz mene. Nije bilo lako. Verovatno nisam opravdao očekivanja da budem dobar rijaliti igrač, ali borio sam se za ljubav. Ljubav je često nemoguća misija, ali sve je moguće ako bi zbog ljubavi krenuli u pakao – poručio je Kulićkin verenik.

Miljani i Zoli nude 100.000 evra da uđu u „Parove“

Miljani i Zoli nude 100.000 evra da uđu u „Parove“! Kako saznajemo, Hepi televizija odlučila je da odreši kesu kako bi se Kulićeva u njihovom rijalitiju suočila sa ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem.

U paketu sa Miljanom u vilu u Zemunu pozvan je i njen verenik, ali i sedmomesečni sin. Za bebu bi, kao što je to bio slučaj i u „Zadruzi“, bila obezbeđena posebna prostorija koja se ne bi snimala. Bivši muž Goce Tržan bi tako imao priliku da posle sedam i po meseci ponovo vidi dete koje je začeto u „Parovima“.

– Kad je Miljana zatrudnela u jednom rijalitiju, a potom održavala trudnoću u drugom, to je bio pravi bum. Svi su govorili kako to nije normalno. Mislim da bi sa detetom trebalo da se vrati tamo gde je zatrudnela i da konačno vidimo epilog te priče – prokomentarisao je Milomir Marić, urednik Hepi televizije.

 

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *