NOVAK IMA PORODIČNE PROBLEME?! Šta se zapravo krije iza šokantne eliminacije najboljeg tenisera sveta

Prvi reket sveta Novak Đoković eliminsan je već u osmini finala Mastersa u Majamiju

Novak je u Indijan Velsu poražen u traćem kolu, a u Majamiju je završio takmičenje u osmini finala. Dve brze eliminacije na Mastersima prilično su šokirale ljubitelje tenisa. Navijače brine činjenica da Đoković nije ni bleda senka onog tenisera što je pre dva meseca u Melburnu demonstrirao silu u velikom finalu protiv Rafaela Nadala.

Novak nije krio nezadovoljstvo nakon poraza od Bautista Aguta.

Loading...

„Bezveze izgubljen meč, to se dešava kada se ne iskoriste prilike na vreme“, konstatovao je Đoković, otkrivši pritom da su ga remetili problemi koji nemaju veze sa tenisom.

„Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam ‘zarđao’, ali to je život.

Zanimljivo, teniski ekspert Vojček Fibak izjavio je da su uzrok loših rezultata srpskog tenisera privatni problemi.

„Sve zavisi od vašeg uma. Novakovi problemi nisu isključivo povezani sa sportskim razlozima, već i sa porodičnim problemima. Tako smatra nekoliko ljudi iz njegovog okruženja. Sve zajedno to nekada Novaka toliko uznemirava da ne može da se takmiči na istom nivou kao ranije“, rekao je za „Polska Times“ Vojček.

Bogdan Obradović: Novaka je iscrpela priča oko smene Kermoda!

Teniski trener Bogdan Obradović smatra da je ne njegove igre uticala i smena prvog čoveka ATP Krisa Kermoda, za čiji odlazak je i bio Novak Đoković.

„Vidim da spominje da ima neke probleme koji nisu vezani za tenis. Meni se čini da ga je dosta iscrpela priča oko smene dosadašnjeg predsednika ATP Kermoda, on je bio za smenu, dok su Nadal i Federer bili protiv. Ta cela priča mu je odvukla pažnju, nije se fokusirao na tenis, a tu moraš da si sto odsto da si fokusiran, inače slede porazi. Pritom, čini mi se da je imao i nekih zdravstvenih problema, da li ga je napao neki virus ili tako nešto, jer klima je tamo veoma čudna i činilo mi se kao da nema snage“ kazao je Obradović za Kurir i dodao:

„Sve to ne bi trebalo da nas brine, verujem da će biti najbolji kad bude najvažnije, a to je već na Rolan Garosu. Nije dobro kad izgubiš od Kolšrajbera i Aguta. Videli ste kako je razbio Španaca u prvom setu gde mu je dozvolio da osvoji samo jedan gem, a onda je došlo do pada.“

Izvor: Kurir sport

Loading...

About Autor

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *