SVAĐE I RASKOLI OTKRIVENI POSLE 26 GODINA:Serija SREĆNI LJUDI krije mnoge TAJNE! Dok su njih dve vodile pravi rat, glumac je iz jednog razloga napustio snimanje!

Serija „Srećni ljudi“ snimljena je 1993. godine ali je i danas jedna od omiljenih domaćih TV ostvarenja. Pratile su je mnoge kontroverze, brojni glumci su je napustili zbog malih honorara, ali bilo je velikih problema i iza scene.

Naime, po glumačkim kuloarima se i danas prepričavaju svađe Eve Ras i Žiže Stojanović. Njih dve su se toliko svađale da je Žiža, kako se spekuliše, u jednom trenutku tražila da Eva napusti seriju, te ju je bolelo što je čuvena Smiljka daleko popularnije od Cane fontane.

Eva Ras je u intervjuu za „Scandal“ svojevremeno ispričala:

Loading...

– Ma kakva Žiža! Neću o njoj da pričam! Celog života sam je izbegavala. A morala sam sa njom da igram u seriji „Srećni ljudi“. Ma ona je toliko puna sebe da ni ne zna ko je Eva Ras. Kažem vam, neću o njoj – rekla je Eva za ovaj list.

Uprkos Žižinoj želji Eva Ras je ostala u seriji „Srećni ljudi“ , ali zato su je mnogi glumci napustili i to, kako se tada pričalo, zbog para.

Dubravka Mijatović seriju „Srećni ljudi” napustila je zbog malog honorara i kako je tada rekla „uloge koja je počela da se pretvara u pravi haos”. Tanja Bošković je seriju napustila gotovo u isto vreme, takođe zbog malog honorara. Ona se čak i požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace inflacija „pojede” ceo honorar.

Dragan Jovanović, koji je tumačio ulogu Luneta Šćekića je seriju napustio tako što je u dogovoru sa scenaristom odlučio da se njegov lik povuče iz serije tako što će otići u zavičaj da se zaposli. Razlog Jovanovićevog odlaska takođe je bilo mali honorar.

 

 

Izvor: Blic.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *