„OVO MI JE JEDAN OD NAJSREĆNIJIH DANA“! Stigla sudska presuda! Zoran Marjanović otkrio razlog svog raspoloženja tri godine nakon ubistva

Marjanoviću je juče u toku dana stigla sudska odluka koju je dugo iščekivao

Nakon godinu i po dana Zoranu Marjanoviću vraćeno je strateljstvo nad ćerkom Janom (8)!

Kako se saznaje, samo dan nakon trogodišnjeg pomena ubijenoj pevačici „Granda“ Jeleni Marjanović (33) u kuću porodice njenog supruga Zorana Marjanovića (40) stigle su i lepe vesti.

Loading...

Težak put

Marjanoviću je juče u toku dana stigla sudska odluka koju je dugo iščekivao.

– Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom! Hvala Bogu sve se konačno razrešava! Ovaj dan je za mene jedan od najsrećnijih u životu – kaže Marjanović u jednom dahu.

Ipak, suprug ubijene pevačice navodi i da neće proslaviti ovu odluku jer su još uvek potreseni zbog trogodišnjeg pomena, koji je samo dan ranije odao supruzi.

– Nećemo ništa praviti i slično. Ali u srcu slavimo i sigurno ćemo otići u toku dana u crkvu da zahvalimo Bogu zbog ovakvih vesti. Kao što već rekoh, na kraju uvek pobedi pravda i istina. Ma koliko put bio težak, uvek na kraju svane – kaže Marjanović.

Marjanoviću je Centar za socijalni rad oduzeo starateljstvo nad ćerkom 10. oktobra 2017., u trenutku kada se on nalazio u pritvoru Centralnog zatvora zbog sumnje da je ubio suprugu.

– S obzirom na to da je dete nakon hapšenja oca ostalo i bez drugog staratelja, radnici centra, po službenoj dužnosti, pokrenuli su postupak starateljske zaštite. Radnici su najpre obišli dete u kući u Borči kako bi proverili da li postoje svi uslovi da ona i dalje boravi tu, a potom i razgovarali sa vaspitačima u vrtiću koji je Jana tada pohađala. Utvrđeno je da devojčica ni na koji način nije ugrožena i da je tamo potpuno bezbedna i da njen razvoj nije ugrožen – kaže osoba iz istrage.

Podsetimo, porodica ubijene pevačice je samo dan pre ove odluke obeležila trogodišnjicu od smrti Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Zasad jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice je njen suprug Zoran Marjanović , koji je zbog ovoga proveo 10 meseci u pritvoru.

Izvo: Srpski telegraf/D.S.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *