SRAMOTE LJUDSKE, DA LI VAM JE IŠTA SVETO? Nosili fotografiju Olivera Ivanovića ispred Pinka, a Boškić komanduje: „Zastanite malo da nas snime…

U moru skandaloznih ispada opozicije ovaj je možda i najnemoralniji

Lideri opozicionog saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac pojavili su se juče ispred Pinka kako bi u političke svrhe zloupotrebili lik, delo i smrt Olivera Ivanovića.

Tobože su hteli da ispred Pinka postave venac i zapitaju se ko je kriv za ubistvo lidera GI Sloboda, demokratija, pravda, a snimak koji ih je odao pokazuje da su ispali ljudske i moralne gnjide.

Loading...

U jednom trenutku dok su nosili fotografiju Olivera Ivanovića, Boško Obradović je komandovao i govorio da sve treba da ispadne spontano kada ih mediji budu snimali i fotografisali.

– Zoki, kad prođeš ovu autobusku, zastani malo. Usporite samo malo, ovde su sad mediji, zastani da nas snime, ali ne previše da ne ispadne kao da se slikamo namerno – čuje se u video snimku.

Nakon što su pod Boškovom komandom ispozirali za medije i glumili da žale za Oliverom Ivanovićem, manekeni kreću nazad, Đilas grli Boška i Jeremića, a Željko Veselinović dobacuje Borku da zapeva.

Obradović, vredni šetač, posle par metara seda u skupoceni automobil…

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

KIJEV SPREMAN NA SVE: Ovako bi Ukrajinci da dobiju rat

Svesni činjenice da u praksi Oružane snage Ukrajine (Ukrajinske oružane snage) nemaju čime da se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.