POKUŠAJ POMIRENJA?! Karleuša preko advokata poslala OVU PORUKU Vranješu! On joj ODMAH ODGOVORIO!

Pokušaj mirenja bivših ljubavnika bio je neuspešan, pa je sudija odredio početak glavnog pretresa za jul, a pevačici je poziv uručen preko policije.

Jelena Karleuša se ni treći put nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gde je juče trebalo da se održi poslednji pokušaj mirenje s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dve godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vreme. Bio je nasmejan, ali nije želeo da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu

Loading...

Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom. Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za pretnje putem društvenih mreža.

U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obe strane i doneo rešenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala“, priča naš izvor s lica mesta.

Prema njegovom rečima, Ognjen Vranješ je zatražio od suda opravdanje za klub jer će se i narednog puta pojaviti.

„Kreću mi pripreme 17. juna. Molio bih vas da mi date opravdanje kako bih mogao u klubu da pravdam svoj izostanak. Do sada sam tri puta bespotrebno dolazio i ne želim da čelnici kluba pomisle da ih lažem“, rekao je Vranješ koji je i nakon ročišta bio raspoložen.

 

Izvor: Kurir.rs

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *